Infrasugárzó fűtési rendszerek. Az elektromos fűtés előnyei. Sötétsugárzó termékek. Teraszfűtés. Egészség

InfraFűtés. Ház - lakás. Szolgáltatás - termék

Infratermék webáruház kínálata

2023. március 10. - pr marketing

kültéri infrasugarzo.jpg Az elektromos infrasugárzó panelek használata energiamegtakarítással jár. E termékek infravörös sugárzás segítségével termelnek hőt, amely közvetlenül az emberekre és az objektumokra irányul, és nem az egész helyiség levegőjét fűti. Ez azt jelenti, hogy az infrasugárzók hatékonyabbak lehetnek, mint más hőforrások, például a radiátorok vagy a konvektorok,

Hasznosak-e az infrasugárzó fűtőpanelek?

Ám az infrasugárzók hatékonysága függ az alkalmazási körülményektől és a helyiség méretétől. Például, ha a helyiség alacsony belmagassággal rendelkezik és a falak jól szigeteltek, az infratermékek használata megtakaríthatja az energiát. Javasolt, hogy minden esetben egy szakember véleményét kérjük ki a megfelelő hőforrás kiválasztása előtt.

Emberi civilizációnkat energiaválság fenyegeti, de a globális problémák megoldásáért egy keveset saját háztartásunkban mi is tehetünk. Például az infrafűtésre való gyors átállással a kevésbé energiahatékony megoldások helyett.

Miért energiatakarékos a fűtés infrákkal?

Azért, mert lokálisan fűtenek és mert optimalizálhatjuk a hőeloszlást.

Az éltető napfényt és hőt központi égitestünk szolgáltatja, pótolni az ember a tűz megszelídítésével tanulta meg hosszú évezredek során. A mesterséges világítás és a tűzfűtés egyre speciálisabb eszközei kerültek használatba. A fejlődésben a legnagyobb ugrást az elektromos energia hőenergiává alakítása jelentette. De ez az energia is véges. Hacsak nem a megújuló forrásokból állítjuk elő.

Ki ne tudná: földi civilizációnkat energiaválság fenyegeti. Az energiaforrások kifogyóban és ezek felhasználása nagy károsanyag-kibocsátással jár, egyre fenyegetőbb az ipari környezetszennyezés. Tegyük mi is takarékosabbá életmódunkat. Érdemes ehhez tudnunk, hogy a webáruházakban beszerezhető infratermékek villanyárammal működnek és használatukkor csak az a lakózóna melegszik, amelyben komfortunkat élvezni akarjuk lakásunkban.

Infratermékek energiahatékony felhasználása

Ha központi fűtésű radiátor vagy gázkonvektor szolgáltatja a meleget, a kibocsátott hőenergia 80%-a a helyiség levegőjének felmelegítésére szolgál, a meleg levegő a plafon alatt gyűlik össze, de ha a webshop infrapanel termékét égetjük, akkor ott van meleg, ahol kell, és a levegő nagyrészt a már felmelegedett testektől kapja a meleget, ezért az infrafűtés takarékos, mert kisebb a hőveszteség és a fűtési számla is.

Ismerkedjünk meg az ajánlott webshop termékeivel. Segítségként ezen a honlapon az infra sötétsugárzók optimális működési elvéről olvashatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://infra.blog.hu/api/trackback/id/tr1617988180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása