Infrasugárzó fűtési rendszerek. Az elektromos fűtés előnyei. Sötétsugárzó termékek. Teraszfűtés. Egészség

InfraFűtés. Ház - lakás. Szolgáltatás - termék

5 szempont rendezvényhelyszín választásához

2021. november 10. - pr marketing

Egy Budapesthez közeli rendezvényhelyszín kiválasztása esetében van pár szempont, amit érdemes figyelembe venni. Cikkünkben ebben nyújtunk segítséget!

rendezvenyhelyszin.jpg

Egy hamarosan megrendezésre kerülő vállalati esemény helyszínének megválasztása rendkívül nehéz feladat lehet, nem árt tehát minden apró részletre odafigyelni. Annak érdekében, hogy a lehető legjobbat találhassuk meg, érdemes pár szempontot is figyelembe venni. Lássuk, hogy mire is gondoltunk pontosan!

Mire érdemes figyelni a megfelelő rendezvényhelyszín lefoglalásánál?

Amikor egy eseményre terelődik a hangsúly, számos olyan problémába és kérdésbe ütközhetünk, ami hatással lehet a rendezvényre. Fontos például a dátum, a vendéglátási szolgáltatás igénylésének kérdése és persze a résztvevők száma egyaránt.

1.      Szempont: A költségvetés meghatározása

Biztosan van egy fix összeg, ami fölé semmi esetben sem mehet a szervezési költség. Az egyes termek lefoglalása azonban különböző árakat takarhat, így nem mindegy, hogy merre keresgélünk. Amennyiben Budapesthez közeli rendezvényhelyszínt keresünk, megoldás lehet egy távolabb eső, ámde könnyen megközelíthető kastély is. Itt megoldott az étkezés és a szállás is, ha ezekre is szükség lenne.

2.      Szempont: A közlekedés

Ahogy az előbb említettük, egy könnyen elérhető változatban kell gondolkodnunk, ami minden résztvevő számára megközelíthető. Amennyiben mindenképpen külsős helyszínre van szükség, akkor alaposan át kell gondolni, hogy a közlekedés mennyire oldható meg egyszerűen. A helyszínre jutás kérdését nem árt alaposan átgondolni, esetleg kikérni a vendégek véleményét.

3.      Szempont: A résztvevők száma

Ha sikerül nagyjából behatárolni, hogy mennyien is lesznek, sokkal könnyebb lesz a keresgélés. Nem minden fogadóterem bír el ugyanannyi résztvevőt, ráadásul egy nem túl nagy esemény kapcsán gazdaságosabb megoldás egy közeli és kisebb helyszínben gondolkodni.

4.      Szempont: A hely típusa

A negyedik szempont tulajdonképpen az, hogy milyen környezetben is fekszik az adott épület vagy terem. Ha például egy zöldebb övezetben gondolkodunk, akkor például egy távolabb eső kastélyszálló is megoldás lehet, ahol a résztvevők könnyedén ki tudnak kapcsolódni. Amennyiben ráadásul egy többnapos eseményről van szó, mindenképpen jobb egy kellemes és csendes épületet választani, ami távol van a város zajától.

5.      Szempont: Az időpont

Nyáron nyugodtan lehet gondolkodni külső helyszínekben is, de egy hűvösebb őszi napon mindez már nem javasolt. A költségvetés szempontjából sem mindegy, hogy hétvégi vagy hétköznapi megoldásban gondolkodunk. Utóbbi kedvezőbb lehet, ha kicsi az eseményre szánt összeg, hiszen ilyenkor sokkal több lehetőségünk van termet bérelni. Sokszor találkozni azzal, hogy pénteken és szombaton magasabbak a foglalási költségek, mint például kedden.

Összegezve

Hogyan is érdemes rendezvényhelyszínt választani? Bízunk benne, hogy ebben a cikkben választ találtál a kérdésedre. Ha Budapesthez közelében szeretnétek maradni, akkor megoldás lehet például egy többnapos eseményre egy kastélyszálló, ahol terembérlési, szállási és étkezési lehetőségek is vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://infra.blog.hu/api/trackback/id/tr6416751374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása