Infrasugárzó fűtési rendszerek. Az elektromos fűtés előnyei. Sötétsugárzó termékek. Teraszfűtés. Egészség

InfraFűtés. Ház - lakás. Szolgáltatás - termék

Az infrapanel-fűtés előnyei

2020. november 13. - pr marketing

infrafutes-infrapanel-elonyei.jpgAz infrafűtés vélemények az infrapanel előnyei és az elektromos fűtés költségmegtakarítása tekintetében nem mindig mérvadóak. A a fűtési számla a villanyáram ára miatt magas lehet éa a valós áramfogyasztás gyakran eltér a várttól. mégis vannak az infrafűtésnek vitathatatka előnyei. Ez a cikk pontokba szedte:

Az infrapaneles fűtés előnyei

  1. Infra hősugárzó minden olyan helyre beszerelhető, ahol adott az elektromos áram.
  2. A többi elektromos fűtési rendszerhez képest (villanykályha, elektromos olajkályha) sokkal nagyobb hőteljesítményt ad az elfogyasztott áram mennyiségéhez képest (95-98 %-os energiahasznosítás)
  3. A rezsicsökkentés ellenére a gáz ára egyre csak emelkedik, ezért az infrafűtés havi költsége ugyan nem alacsony, de viszonylag stabil és jól tervezhető
  4. Hosszútávon az infratermékek éves üzemeltetési költsége lényegesen kevesebb (a jól tervezett és kivitelezett rendszereké mindenképpen), mintha szénnel, fával, gázkazánnal, távfűtéssel vagy gázkonvektorral fűtenénk lakásunkat.
  5. Az infra sötétsugárzók és az infravörös sugárzás hőhatására épülő más fűtőpanelek nem áramoltatják körbe-körbe a levegőt, nem keverik fel a port, ennek kedvező az egészségtani hatása.
  6. Az infrapanel működése nem jár melléktermékekkel (füst, korom, hamu, széndioxid).
  7. Az infrafűtés előnye, hogy zajtalan, minimális a helyigénye.
  8. Nem szükséges semmiféle egyéb kiegészítés (csövek, szellőzőnyílás, kémény, gázballon, hamutálca).
  9. Az infrapanel előnye, hogy lambériás manzárd szobában, faházakban (azaz éghető anyagra szerelve) is biztonságos.
  10. Évtizedekben mérhetően hosszú élettartamú, mert a fűtőpanel nem tartalmaz izzószálat, benne grafitmassza vezeti az áramot, az melegszik.

  11. Szakmai velémények szerint a paneles infrafűtés előnyei közé tartozik, hogy optimális hőeloszlást és energiafelhasználást biztosít, ezért állítható be a kedvező fogyasztás.
  12. Digitális, vezeték nélküli infra távirányítóval és termosztáttal lakrészenként szabályozható a hőmérséklet.
  13. Beüzemelés után további karbantartást és anyagi ráfordítást nem igénnyel otthonunkban.

Az infrafűtés 13+1 előnye:

A dolog lényege, hogy az infrasugaras fűtési rendszer csak ott és csak akkor fűt, ahol és amikor kell, és a hőhullámok közvetlen hatásának magasabb érzeti hőmérsékletet teremt otthonunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://infra.blog.hu/api/trackback/id/tr4516284168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása